Menu Close

Skavtska hiša je pobarvana!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Naša skavtska hiša počasi pričenja dobivati svojo podobo. V prihodnjih dneh jo bomo opremili z okni in vrati, da bo pripravljena za zimo, pred tem pa smo morali tudi prebarvati vse notranje lesene dele.

SKAVTSKA HIŠA JE POBARVANA

HVALA pridnim prostovoljcem – Ireni, Neži, Gašperju, Tadeju, Žigi, Katarini, Poloni, Tinkari, Špeli, Matiju, Štefanu, Ani, Roku, Katarini, Marku, Maruši, Janezu, Nejcu, Florijanu, Moniki in Milanu, ki so darovali svoj čas in pomagali, da je naša hiša še lepša in še malo bolj naša.


Če želite podpreti naše Združenje in nam pomagati, da bomo lahko še naprej rasli v svojih mislih, besedah in dejanjih, lahko to storite s poslanim SMS-om SKAVTI5 ali SKAVTI10 na 1919 in prispevali boste 5 ali 10 EUR za rast skavtske hiše.

More to explorer

Zgradili smo hišo!

»Zgradili smo hišo, zdaj skupaj gradimo dom« »Kako prijetno je priti domov. Nekam na toplo, kjer se človek dobro počuti. Nekam, kjer

Okna

Okna na stežaj!

“Velika okna razkrivajo odprt značaj in odstirajo pogled na zanimivo in domačno dogajanje v notranjosti.” Prostrana okna so danes tudi prvič pozdravila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *