Meni Zapri

Hvala, da ste se odločili podpreti naš projekt!

Na Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov nam zaradi spremembe namembnosti stavbe, kjer smo najemniki, ne bodo podaljšali najemne pogodbe. Ponudila se nam je priložnost za gradnjo in zato namensko zbiramo sredstva za gradnjo skavtske hiše v Ljubljani. Vsi, ki bi nam želeli finančno pomagati za skavtsko hišo, lahko izberete eno od spodnjih možnosti.  
 

Namenite dohodnino

Na osnovi zakona o dohodnini (ZDoh-2) lahko vsi davčni zavezanci 1 % dohodnine namenijo nekaterimi ustanovam, med katerimi je tudi Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS). Davčni zavezanci zaradi tega ne boste plačali več dohodnine, ampak se bo država odpovedala 1 % dohodnine in jo namenila skavtom (ZSKSS).

Dohodnino lahko namenite na dva načina:

1. način: Vsi, ki imate elektronski podpis, lahko oddate zahtevo za namenitev dela preko spletne strani E-davki (klik). Po prijavi na stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko SI26611066 in kliknite »Oddaj vlogo«.

2. način: Spodaj najdete obrazec za namenitev dela dohodnine našemu društvu. Prosimo, da ga dopolnite s svojimi podatki, prenesete kot PDF datotekonatisnete, podpišete in pošljete na naš naslov: Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana.