Meni Zapri

Hvala, da ste se odločili podpreti naš projekt!

Na Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov nam zaradi spremembe namembnosti stavbe, kjer smo najemniki, ne bodo podaljšali najemne pogodbe. Ponudila se nam je priložnost za gradnjo in zato namensko zbiramo sredstva za gradnjo skavtske hiše v Ljubljani. Vsi, ki bi nam želeli finančno pomagati za skavtsko hišo, lahko izberete eno od spodnjih možnosti.  
 

Našitek za skavtsko hišo

Z nakupom posebnega spominskega našitka podpri gradnjo Skavtske hiše! Naj ti za veliko dobro delo ostane tudi trajen spomin.

Našitek lahko kupijo vsi skavti, voditelji, bivši člani, odrasli skavti ter vsi nečlani, zato povej naprej! Na voljo je na Združenju in v spletni Skavtarnici. Prispevek za spominskega našitka znaša 7 €!

S prispevkom za našitek sodeluješ tudi v žrebu za posebne skavtske nagrade.

Nakazilo na TRR

Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana

TRR: SI56 0214 0001 1096 119 odprt pri NLB d.d. 
koda namena: CHAR
namen: Donacija za skavtsko hišo
sklic: SI00 88

Z aplikacijo spletne banke na telefonu lahko skenirate QR kodo, pregledate prenesene podatke, vnesete svoje podatke in znesek po vaši izbiri ter zaključite plačilo.

Pošljite SMS sporočilo

S poslanim SMS sporočilom s ključno besedo SKAVTI5 ali SKAVTI10 na številko 1919 boste prispevali 5 ali 10 EUR  za gradnjo skavtske hiše.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma SlovenijeTelemachaA1 in T-2.

Do pravil in pogojev za sodelovanje pri storitvi SMS donacija lahko dostopate s klikom na posameznega operaterja.

Nakazilo s kreditno kartico ali preko PayPala

Namenite dohodnino

Na osnovi zakona o dohodnini (ZDoh-2) lahko vsi davčni zavezanci 1 % dohodnine namenijo nekaterimi ustanovam, med katerimi je tudi Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS). Davčni zavezanci zaradi tega ne boste plačali več dohodnine, ampak se bo država odpovedala 1 % dohodnine in jo namenila skavtom (ZSKSS).

Dohodnino lahko namenite na dva načina:

1. način: Vsi, ki imate elektronski podpis, lahko oddate zahtevo za namenitev dela preko spletne strani E-davki (klik). Po prijavi na stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko SI26611066 in kliknite »Oddaj vlogo«.

2. način: Spodaj najdete obrazec za namenitev dela dohodnine našemu društvu. Prosimo, da ga dopolnite s svojimi podatki, prenesete kot PDF datotekonatisnete, podpišete in pošljete na naš naslov: Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana.