Meni Zapri

Hvala, da ste se odločili podpreti naš projekt!

 Na Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov nam zaradi spremembe namembnosti stavbe, kjer smo najemniki, ne bodo podaljšali najemne pogodbe. Ponudila se nam je priložnost za gradnjo in zato namensko zbiramo sredstva za gradnjo skavtske hiše v Ljubljani. Vsi, ki bi nam želeli finančno pomagati za skavtsko hišo, lahko izberete eno od spodnjih možnosti.  

Nakazilo na TRR

 
 

Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana
SI56 0214 0001 1096 119 odprt pri NLB d.d. 
koda namena: CHAR
namen: Donacija za skavtsko hišo
sklic: SI00 88

Nakazilo na TRR s skeniranjem QR kode

Z aplikacijo spletne banke na telefonu skenirate QR kodo, pregledate prenesene podatke,
vnesete svoje podatke in znesek po vaši izbiri ter zaključite plačilo.

Nakazilo preko PayPal ali s kreditno kartico

Namenite dohodnino

Na osnovi zakona o dohodnini (ZDoh-2) lahko vsi davčni zavezanci 0,5 % dohodnine namenijo nekaterimi ustanovam, med katerimi je tudi Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS). Davčni zavezanec zaradi tega ne boste plačali več dohodnine, ampak se bo država odpovedala 0,5 % dohodnine in jo namenila skavtom (ZSKSS).

TUKAJ najdete obrazec za odstop dohodnine našemu društvu. Prosimo, dopolnite ga s svojimi podatkipodpišite in še danes pošljite na naš naslov: Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana.

Vsi, ki imate elektronski podpis, pa lahko oddate zahtevo za namenitev dela preko spletne strani E-davki (klik). Po prijavi na stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko SI26611066 in kliknite »Oddaj vlogo«.