Meni Zapri

Novi sosedje stega Ljubljana 4

Facebook
Twitter
LinkedIn

Človek se ponavadi razveseli, ko dobi novo kolo, poskusi nov okus sladoleda ali spozna novega prijatelja. Obstajajo pa tudi dogodki, ko nam novosti niso všeč – dobiti novo luknjo v zobu, dobiti nov »cvek« pri angleščini ali dobiti novo packo na obleki.

Kaj pa dobiti novega soseda? Se veselimo te novosti? Verjetno je v prvi meri pomembno, kdo bo ta novi sosed. Naš novi sosed postaja kar Združenje samo. In če je skavt skavtu brat, se veselimo, da bomo za soseda dobili brata. Veselimo se, ker vemo, da imamo skupnega Očeta. Z novimi sosedi imamo skupen cilj in gledamo v isto smer.

Kdor ima brata ali sestro pa ve, da kljub bližini kdaj pride do sporov.  Morda bo do njih prišlo tudi med nami, saj smo ljudje. Z Očetovo milostjo pa bomo lahko vedno znova gradili prave bratske odnose in skupaj našli rešitev za vsak izziv nadaljnjega delovanja.

Boštjan Čerin, stegovodja stega Ljubljana 4

More to explorer

Okna

Okna na stežaj!

“Velika okna razkrivajo odprt značaj in odstirajo pogled na zanimivo in domačno dogajanje v notranjosti.” Prostrana okna so danes tudi prvič pozdravila

SKAVTSKA HIŠA JE POBARVANA

Skavtska hiša je pobarvana!

Naša skavtska hiša počasi pričenja dobivati svojo podobo. V prihodnjih dneh jo bomo opremili z okni in vrati, da bo pripravljena za

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja